Wanneer zijn mijn gekozen items beschikbaar ?

  • De gekozen artikelen op de geboortelijst uit de volgende groep trachten we beschikbaar te hebben een 8 tal weken voor de voorziene geboortedatum: kinderwagen / autostoel / groot en klein meubilair.
  • Onze Customer Service medewerkers geven je een seintje wanneer deze zijn toegekomen.
    Alle overige artikelen op je geboortelijst zouden 6 weken voor de voorziene geboortedatum beschikbaar kunnen zijn. Deze termijnen zullen gehaald worden, wanneer de geboortelijst 3 maanden voor de voorziene geboortedatum gelegd werd. Houd rekening met een levertermijn van gemiddeld 4 weken indien je een artikel op een later tijdstip toevoegt aan de geboortelijst (die we op die moment niet in voorraad hebben). Deze levertermijnen zijn altijd afhankelijk van de voorraad en levertermijnen van onze leverancier.
  • Artikelen van je geboortelijst kunnen voor de geboorte aangekocht worden, zodat je de beschikbaarheid zelf kan opvolgen. De aankoop van het artikel wijzigt niets aan het verloop van de bestelling.
  • De beschikbaarheid van de reeds aangekochte artikelen kan geraadpleegd worden via de ouder log in, deze items zijn gemarkeerd met de status “klaar voor ophaling“.
  • Wanneer een aangekocht artikel niet kan geleverd worden door de leverancier kan de betaalde waarde worden omgezet in een aankoopbon.    Het bedrag wordt niet terugbetaald in een andere vorm.

Heb je toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via geboortelijsten@hetlandvanooit.be of telefonisch op 03 / 843 30 05

Tot dan!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0