Hoe verloopt het afsluiten van mijn geboortelijst ?

 

Tijdens de afspraak overlopen we:

 

Wat de NIET verkochte artikelen zijn.

Wat de VERPLICHT te nemen artikelen zijn.

Welke artikelen nog voor jullie werden aangekocht als geschenk.

 

Vervolgens bespreken we welke stuks er nog gewenst zijn (verplichte stuks standaard te nemen) en hoe jullie deze wensen af te rekenen.

 

De artikelen die nog VOOR het afsluiten van de lijst worden aangekocht kunnen nog meetellen voor het eindtotaal en de afsluitbon van 10%

De waarde van de cadeaubonnen die geschonken werden telt NIET mee voor de afsluitbon ,  enkel de artikelen die hiermee worden aangekocht tijdens de looptijd van de geboortelijst.

Om deze te laten meetellen voor de afsluitbon is het aan te raden ze nog te gebruiken als betaalmiddel ALVORENS de lijst af te sluiten.

Wanneer alle gewenste stuks afgerekend werden ( met als mogelijk betaalmiddel de overgebleven cadeaubonnen).   Zullen we je vragen of de lijst op dat moment mag afgesloten worden en wordt de afsluitbon aangemaakt.

Deze afsluitbon is steeds 10% van het verkochte bedrag met uitzondering van de cadeaubonnen en de geretourneerde artikelen ( hiervoor ontving u ook een bon in de plaats)

Via de oudermodule kan de totale waarde van de lijst niet correct berekend worden ,  de geretourneerde stuks worden hier niet in mindering gebracht.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0