Veiligheidswaarschuwing Flow Amsterdam

Flow Amsterdam melde ons op 11 Mei 2021 dat er een terugroepactie geldt op bepaalde producten. Hieronder vindt u het persbericht van Flow Amsterdam alsook over welke producten het gaat en wat de te volgen procedure is.
--------------------------

Flow Amsterdam hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en doet er daarom alles aan om te zorgen dat alleen veilige producten verkocht worden.

Wij hebben helaas moeten constateren dat enkele van onze comforters niet voldoen aan de kwaliteitseisen die Flow Amsterdam en de Europese wetgeving aan producten stelt. In incidentele gevallen kan de runner* van de rits stukgetrokken worden.

Deze kleine onderdelen zijn gevaarlijk en vormen een risico op verstikking voor kleine kinderen.

Hoewel wij ervan uitgaan dat slechts een zeer beperkt deel van de producten dit mankement kan vertonen, nemen wij het zekere voor het onzekere. Wij roepen alle batchnummer met een specifieke rits terug. 

Deze veiligheidswaarschuwing is alleen van toepassing op artikelen met batch nummers 18XX-0X, 2019- XX, 2020-01, 2020-02. De batchnummers na 2020-02 zijn ok.

Deze producten zijn verkocht in Belgische winkels vanaf november 2018. Het batch nummer staat vermeld op het label** van de comforter.

Mocht u een artikel met één van deze batchnummers in uw bezit hebben, dan verzoeken we u het artikel niet meer te gebruiken.

U kan uw knuffel inruilen door contact op te nemen met Flow Amsterdam via info@flowamsterdam.com of +31 (0) 020 215 4079 (zij zorgen voor een gratis ophaling en versturing)

We hechten sterk waarde aan kwaliteit en veiligheid. En doen er alles aan om er voor te zorgen dat alleen veilige producten worden verkocht. 

Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. 

Flow Amsterdam 

Maart 2021mceclip0.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0