* Wanneer zijn mijn artikelen beschikbaar?

- Groot meubilair*

Deze zullen pas in bestelling gaan vanaf deze volledig betaald zijn. Hou rekening met 

4à6  weken **leveringstermijn tussen bestellen en ontvangen van deze goederen. Bestel deze dus tijdig. Dit geldt enkel voor geboortelijsten vanaf 18 april 2023.

* Bedden 60x120/70x140/90x200/stapelbedden, commode en opzetstuk, kleerkasten, nachttafel, bureau

** Zonder tegenbericht van onze leveranciers

Je zal worden gecontacteerd vanaf de goederen zijn geleverd bij het Land Van Ooit. Vanaf dat moment heb je 2 weken om deze goederen te komen ophalen bij ons. 

 

- Kinderwagen

We zorgen ervoor dat deze een 6à8 weken* voor de vermoedelijke geboortedatum voorradig is. Deze termijnen zullen gehaald worden, wanneer de geboortelijst 3 maanden voor de vermoedelijke geboortedatum gelegd werd.

Je zal worden gecontacteerd van zodra de kinderwagen is geleverd bij het Land Van Ooit.

* Zonder tegenbericht van onze leveranciers.

 

- Klein meubilair*

In deze productgroep zijn er enkele producten die standaard in onze selectie zitten bij het Land Van Ooit. Deze zijn direct af te halen** na aankoop. **Indien de interne voorraad dit toelaat

* Parken, luiertafels en badmeubels, wiegen en co-sleeper, borstvoedingsstoel

Producten van vaste leveranciers die naast deze selectie vallen kunnen worden besteld en moet men rekening houden met een levertermijn van 4à6 weken. (deze levertermijnen zijn altijd afhankelijk van de voorraad en levertermijnen van onze leveranciers) Deze productgroep kan enkel worden opgehaald bij het Land Van Ooit

 

- Overige artikelen

Deze zouden een 6à8 tal weken voor de vermoedelijke geboortedatum beschikbaar zijn. Deze termijnen zullen gehaald worden, wanneer de geboortelijst 3 maanden voor de vermoedelijke geboortedatum gelegd werd. Houd rekening met een levertermijn van gemiddeld 4à6 weken indien je een artikel op een later tijdstip toevoegt aan de geboortelijst (die we op die moment niet in voorraad hebben)

Deze levertermijnen zijn altijd afhankelijk van de voorraad en levertermijnen van onze leveranciers.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0