Wanneer maak ik best een afspraak?

Wanneer je in de 4de maand van je zwangerschap bent, kan je best al een afspraak maken.  Zeker als je je lijst op een zaterdag wil leggen.

Je afspraak zelf bij één van onze lijstleggers gebeurt zo’n 3 à 4 maanden voor de geboorte. Jullie reis door Het land van Ooit kan beginnen.
Op hen kan je rekenen voor eerlijk advies en een persoonlijke aanpak.

De reden waarom een lijst rondom deze periode dient aangelegd te worden,  zijn de gemiddelde levertermijnen van onze leveranciers.

Het leggen van een geboortelijst gebeurt op afspraak.
Je kan via volgende link meteen kijken welke datum en tijdstip voor jouw en je partner het best uitkomt.

Als je echter bij een geboortelijst voor je kindje geen nood hebt aan professionele begeleiding kan je ook bij ons terecht zonder afspraak. Je kan dan volledig op zelfstandige basis naar de winkel komen en al de producten die je graag wil verzamelen.  Wij zetten ze dan op een lijstje voor jou.  De werking is verder volledig gelijk aan een gewone geboortelijst.  Het enige wat we je op dat moment niet kunnen geven, is een vakkundige begeleiding tijdens je bezoek.

Je mag je aanmelden aan onze geboortelijsten balie ,  waarna wij het nodige doen om de lijst op te starten en jullie wegwijs te maken.

Natuurlijk kan je op elke afdeling een collega aanspreken die eventuele vragen voor je kan beantwoorden.

Een leuk artikel met een handige checklist voor het leggen van een lijst voor je kindje vind je hier.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0