Kunnen we als ouder zelf producten aankopen van onze lijst?

Dit kan.
Dit doe je door in te loggen op jouw eigen account en door te klikken naar de openstaande geboortelijst.
Kies vervolgens het product dat je wenst aan te kopen, een pop-up verschijnt waar je vervolgens kan klikken op ‘Zelf kopen’. Wil je meerdere artikelen aankopen herhaal je deze eerste stap.

Bij naam vermeld je jouw eigen naam, het vak bericht mag je openlaten.

Compleet vervolgens de vermelde stappen en betaal deze producten met de gewenste betaalmogelijkheid.

Belangrijk om weten: Indien je zelf iets van je eigen lijst aankoopt, worden deze items afgerekend, staan deze als verkocht op de lijst en zijn dus niet meer beschikbaar voor anderen.