Hoe zet ik mijn geboortelijst online ?

Natuurlijk worden wij graag op de hoogte gehouden van het heugelijke nieuws dat het kindje is geboren. Dit kan je doen door te mailen naar geboortelijsten@hetlandvanooit.be

Als jouw kindje is geboren op het moment dat de winkel gesloten is, kan je ook zelf je lijst open zetten. Dit doe je door in de linker kolom kan je klikken op ‘Lijsten open zetten’ of ‘Lijst verbergen’. Breng ons de volgende werkdag wel op de hoogte van de geboorte.

Familie en vrienden kunnen de lijst raadplegen aan de hand van de familienaam van de ouder(s).