Hoe zet ik mijn geboortelijst online ?

Natuurlijk worden wij graag op de hoogte gehouden van het heugelijke nieuws dat het kindje is geboren. Dit kan je doen door te mailen naar geboortelijsten@hetlandvanooit.be

Als jouw kindje is geboren op het moment dat de winkel gesloten is, kan je ook zelf je lijst open zetten.

Dit doe je door in de linker kolom te klikken op ‘Lijst open zetten
Breng ons de volgende werkdag wel op de hoogte van de geboorte zodat we de naam van je kindje ook kunnen toevoegen aan de lijst.

Familie en vrienden kunnen de lijst raadplegen aan de hand van de familienaam van de ouder(s) en/of de naam van het kindje.