Ik geraak niet ingelogd, wat nu?

Controleer je gegevens

Kijk zeker na of de ingevulde gegevens correct zijn, een schrijffout in je mailadres zorgt ervoor dat je niet kan inloggen.
Is het ingevoerde wachtwoord correct? Indien je het vergeten ben kan je steeds klikken op "wachtwoord vergeten" zodat je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

Sinds november 2020 zijn we overgeschakeld naar een nieuw platform. Accounts van de vorige webshop alsook de aankoophistoriek zijn niet mee overgezet waardoor je een nieuwe account dient aan te maken. Wél kunnen wij in ons achterliggend systeem jouw historiek nakijken indien nodig.