Ik kan een geboortelijst niet terugvinden

Surf naar https://geboortelijsten.hetlandvanooit.be/#/birthlists
Je krijgt vervolgens onderstaand scherm:

Controleer onderstaande punten om te bekijken of je op de juiste lijst terecht komt:

• Is de schrijfwijze van de familienaam van een van de ouders correct?
  • Heb je de voornaam van het pasgeboren kindje?
  • Heb je de juiste rechtstreekse link gekopieerd in je adresbalk?

Indien er een geboortelijst is met dezelfde familienaam zal je een 2de familienaam moeten noteren om op de juiste lijst terecht te komen.

Vindt je de lijst toch niet of ondervind je een andere issue, dan kan je ons steeds contacteren via info@hetlandvanooit.be of telefonisch op het nummer +32 (0)3 843 30 05