Hoe pas ik de voorkeur van mijn gekozen producten aan?

Het is mogelijk om via de ouder module , voorkeuren toe te kennen aan de hand van het aantal sterren, hiervoor doe je het volgende.

1. Klik in de linker kolom op ‘Beheer lijst’.

Vervolgens zal je een overzicht krijgen van al jou artikelen, de eerste vier artikelen zijn steeds cadeaubonnen.

2. Ga naar het product vanwaar je de voorkeur wil aanpassen en (de)selecteer het aantal sterren.

Van zodra je de wijziging(en) hebt aangebracht zijn deze ook zichtbaar op de schenkermodule. De artikelen worden standaard gerangschikt met als hoogste prioriteit bovenaan.