Wat betekenen de verschillende statussen?

In de oudermodule, bij de link 'Bekijk aankopen' kan je een aantal statussen terugvinden. Hieronder vertellen we wat welke status betekent.

• Gekocht:
    Het artikel is gekocht door schenker/ouders maar er is nog geen verdere afhandeling.

• Gekocht Reeds opgehaald door de ouders:
    Het artikel is gekocht door schenker/ouders en de ouders zijn de artikelen reeds komen ophalen bij Het land van Ooit.

• Gekocht Reeds opgehaald door schenker:
    Het artikel is gekocht door schenker en de schenker is het artikel reeds komen ophalen bij
    Het land van Ooit.

• Gekocht Klaar voor ophaling
    Het artikel is gekocht door schenker/ouders en staat klaar om op te halen bij
    Het land van Ooit.