Aanmelden op oudermodule

Om toegang te krijgen tot de oudermodule dien je toegang te hebben tot onze online omgeving. Deze heb je gekregen nadat jouw geboortelijst is aangemaakt. Vervolgens volg je onderstaande stappen:

1. Klik rechts bovenaan op Log in
  2. Vul je e-mailadres in dat je in de winkel aan ons hebt doorgegeven en vervolgens vul je het door jou gekozen wachtwoord in.

3. Nadat je hebt geklikt op Inloggen, zal je jouw historiek zien van Webshop aankopen en bovenaan een link naar je geboortelijst.

Heb je geen toegang of je vindt je wachtwoord niet meer terug, kijk dan even naar dit artikel.