Je geboortelijst beheren

Thuis kan je je lijst online bekijken en beheren. Klik op deze link, zo beland je op jouw geboortelijst in Het land van Ooit. Hier volg je onderstaand stappenplan.

Het zoekveld waar je nu op komt is bedoeld voor vrienden en familie die iets willen kopen
van je lijst. Als ouder kan je je aanmelden via de link rechts bovenaan. Gebruik hiervoor
het e-mailadres en wachtwoord dat je van ons ontvangen hebt. Wens je je wachtwoord te
veranderen? Klik dan op “wachtwoord vergeten?”.

Eens je aangemeld bent, zie je rechtsboven naast je naam een driehoekje. Klik hierop en
selecteer “mijn geboortelijst”. Op deze pagina kan je:

• jouw geboortelijst zelf activeren en deactiveren door middel van het vinkje.
  • in de volledige lijst met artikelen filteren om te kijken welke artikelen er verkocht, niet
    verkocht of af te halen zijn.
  • in de kolom prioriteit aan de schenker kenbaar maken welke artikelen je dringender nodig
    hebt dan anderen door sterren toe te kennen.
  • bij elk artikel of waardebon een tekstlijn toevoegen met extra informatie die de schenkers
    misschien wel willen weten. Bij een waardebon kan je vermelden waar je de bon voor zou
    willen gebruiken. Dat vinden de schenkers vaak fijn.
  • in het tabblad schenkers raadplegen welk geschenk er door wie werd gekocht. Je kan er ook
    de persoonlijke boodschappen lezen.

Schenkers kunnen er niet voor kiezen om slechts voor een stuk van een bepaald artikel te
betalen. Indien ze toch een bijdrage willen leveren voor een duurder artikel, dan kunnen ze
jou een waardebon cadeau doen. Dat kan op twee manieren:

• Ofwel vermeld je in de tekstlijn onder een artikel van grotere waarde dat een waardebon
    voor dat artikel ook geapprecieerd wordt. Gezien de schenker standaard altijd de mogelijkheid
    heeft om jou een cadeaubon te geven (tenzij je die optie deactiveert), kiest hij zelf het bedrag
    dat hij via een bon wil bijdragen.
  • Ofwel vraag je ons om waardebonnen toe te voegen die expliciet vermelden dat het gaat
    om een bijdrage voor dat bepaald product. Dit kan je niet zelf, dus stuur ons gerust een
    e-mail indien je op deze manier wil werken.