Je geboortekaartje via Kapitein Kaart bij Het land van Ooit

1. Hoe gaat Kapitein Kaart precies te werk?

Wel heel eenvoudig:
Je hebt de keuze uit een van hun collectiekaartjes.  Ze zorgen dan voor een gepersonaliseerde achterzijde met daarop alle gegevens.  De prijs hiervoor is € 120 (incl. btw). Daar bovenop komt dan nog de kost voor het drukwerk, enveloppen, stickers, etc.
of
Je geeft hun carte blanche, Kapitein Kaart werkt iets volledig op maat uit. De prijs hiervoor is € 225 (incl. btw). Daar zitten 3 ontwerprondes inbegrepen. Nog niet helemaal jullie ding? Dan is een extra ontwerpronde zeker bespreekbaar.
De gedetailleerde werkwijze is terug te vinden op www.kapiteinkaart.be/werkwijze
 

2. Wanneer is ons geboortekaartje klaar?

Kapitein Kaart is tijdig rond met alles. Zowel voor hun gemoedsrust, maar vooral voor die van jullie. 2 maanden op voorhand is Kapitein Kaart graag klaar met het volledige ontwerp, proefdruk én puntjes op de i. Dat geeft een ruime marge mocht jullie baby toch beslissen vroeger ter wereld te willen komen.

 

3. Wat kost zo'n kaartje ongeveer ?

Wel, veel is afhankelijk van hoeveel toeters en bellen jullie willen. Ze maken heel eenvoudige geboortekaartjes op een mooi, maar vooral stevig papier (350gram om precies te zijn). Anderzijds kan je gaan voor een letterpress kaartje, met goudfolie, een kleurtje op de zijkanten, wat een ander prijskaartje heeft. Op basis van onze vragenlijst maken we alvast een vrijblijvende prijsindicatie
link: www.kapiteinkaart.be/vragenlijst

 

4. Maakt Kapitein Kaart ook stickers, labels, etiketten, enz. ?

Ja! Ja! Ja! Ze zorgen voor het totale plaatje. Laat hun even weten waar jullie precies naar op zoek zijn en welke aantallen.

 

5. Hoe kunnen we betalen?

Van zodra jullie offerte goed bevonden is, Vraagt Kapitein Kaart een voorschot (€ 50) over te maken op hun rekening nummer.  Zij stropen nadien hun mouwen op om jullie te voorzien van een gepast ontwerp in digitale vorm.
Van zodra de échte proefdruk van de pers rolt, en jullie deze goed nagekeken hebben op fouten, maken ze de totale factuur op voor ontwerp en drukwerk.
Dat zorgt ervoor dat er geen betalingen moeten gebeuren de dag zelf, wat het eenvoudiger maakt voor jullie allemaal. Win/win!

Afhaaladres: Sint-Martinusplein 4 - 2550 Kontich

6. Hoe zit het met de levering / afhaling van onze kaartjes?

De creatieve productieruimte is gelegen in hartje Kontich. Indien de rolluik (Knallfabrik) aan de straatkant gesloten is, hebben ze ook een zij-ingang om de hoek. Daar kan je even aanbellen aan de witte poort.
Geen tijd om de kaartjes op te halen? Geen probleem, Ze voorzien ook een optioneel transport.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0