Hoe maak ik een afspraak om mijn producten af te halen?

Klik in de linker kolom op ‘Bekijk aankopen’.
Wanneer je vervolgens klikt op de knop ‘Plan je afspraak’, wordt je doorgestuurd naar een afspraak module waar je kan kiezen op welke dag en op welk tijdstip je de cadeau’s kan komen ophalen.

Let op: Indien er ook meubels en/of kinderwagens worden opgehaald, gelieve dan 24u op voorhand je afspraak te maken zodat
we de grote items van ons extern magazijn kunnen laten overkomen en de kinderwagen kunnen monteren indien nodig.